O Nama

Osnovani smo 2001. godine. Osnivači i vlasnici su Šutanovac Dejan i Stojanić Dragoljub.

Šutanovac Dejan

Šutanovac Dejan

Ugostiteljsko turistička škola je bila samo deo njegovog interesovanja za hranu i pripremanje jela. Početak  profesionalne karijere za njega je bio hotel Intercontinental Beograd, gde je, kako kaže, stekao radne navike i to da vrednuje kvalitetan i produktivan rad. Restorani (Verdi, Sova Klub, Na Ćošku, Mama Mia, Grinet, Mol, Colonial Sun, Plava Ruža-Apatin) su samo deo profesionalne karijere. Visoko mesto u profesionalnom radu za njega imao je Zepter Club, u kome je prvi put bio u mogućnosti da organizuje i vodi rad kuhinje. Sa ponosom ističe, da je bio i lični kuvar američkog Ambasadora u našoj zemlji.


Stojanić Dragoljub

Stojanić Dragoljub Gagi

Po završetku Ugostiteljsko turističke škole 1987. godine, zapošljava se u kultnom restoranu Dunavski Cvet, gde je uz pomoć ugostiteljskih magova, sticao neophodno iskustvo i otkrivao mnogobrojne tajne ugostiteljstva. 90-ih godina vodi tada elitni brod-restoran Sava na Ušću, koji je bio stecište gradske elite: diplomata, privrednika, umetnika, boema i sportista. Nakon toga krajem 90-ih godina učestvuje u osnivanju i vođenju specijalizovanog ribljeg restorana Mol na Autokomandi. 2001. godine, sa Dejanom Šutanovcem, osniva i vodi Catering -Ta divna hrana.


Nenad Milanovic

Nenad Milanović

Ugostiteljsko turističku školu završio je 2000. god. u Beogradu i kao stipendista Karić fondacije započeo je profesionalnu karijeru kuvara u rezidenciji Bogoljuba Karića, sadašnjoj Vili Jelena. Potom, po preporuci porodice Karić 2001. god. odlazi u Rusiju i u Moskvi prvo radi u restoranu Pirosmanija na poziciji zamenika šefa kuhinje, a zatim u restoranu Boemi na poziciji šefa kuhinje. Po povratku u Srbiju 2003. god. počinje sa radom u hotelu Palace i tu se zadržava do 2009. god. odakle odlazi sa pozicije nastavnika kulinarstva. U hotelu Zira radi tokom 2009. god. kao pomoćnik šefa kuhinje Gaetana sa kojim učestvuje u formiranju kuhinje i jelovnika. Od 2010. god. svoja iskustva i kulinarska umeća prezentuje u restoranu Maska na poziciji šefa kuhinje.
 

O Nama

Osnovani smo 2001 godine. Osnivači i vlasnici su Šutanovac Dejan i Stojanić Dragoljub ...

Pročitajte Detaljnije

Naše Reference

"Ovde možete pogledati spisak firmi koje su nam ukazale poverenje ..."

Pročitajte Detaljnije

Pratite nas :

Izaberite jednu od društvenih mreža koje koristite ili izaberite RSS vesti..

FeedFacebook

Rezervišite Vaš prostor!

063 222 454

063 666 865

065 257 22 80

Vi ste ovde: Početna O Nama